🌸 Vi bestræber os på, at lave din ordre indenfor 10 hverdage 🌸
 • Gør din postkasse mere personlig med nogle seje superhelte

  Disse sjove postkassestickers, er en god måde at vise hvem der bor her. Hvis du bare elsker batman, supermand og de andre helte, er denne sticker med superhelte måske noget for dig. Figurerne fås her uden maske og du kan vælge mellem mænd, kvinder, teenagere, børn og baby (vær opmærksom på, at der er en sløjfe på nogle af babyerne). Vælg herunder hvor mange figurer du ønsker på din postkasse og hvilke navne der skal stå. Du kan også vælge farve og skrifttype. Se størrelser ved at scrolle ned i bunden.
 • Postkassesticker med håndtegnet blomst

  Giv din postkasse noget mere liv, med denne fine postkassesticker. Blomsten er håndtegnet og giver postkassen et helt andet look. Den er fin i al sin enkelthed. Hvis du vælger flere navne på din postkasse, vil disse stå over hinanden. Vælg fx. kun ét navn og skriv Familien Hansen. Du kan vælge blomsten med eller uden fyld. Du skal også vælge skrifttype og farven på din sticker.
 • Florlet postkassesticker

  Giv din postkasse noget mere liv, med denne fine postkassesticker. Den er anderledes end hvad vi normalt ser herhjemme i Danmark, men den kan alligevel noget helt særligt. Den skaber opmærksomhed og er sofistikeret med dens fine detaljer. Den har nærmest blomsterlige krummelurer, og så passer den ind overalt om du bor i byen, på landet eller lige midt i mellem. På denne type postkassesticker er der ikke plads til fornavne. Skriv derfor kun dit efternavn. Vi forbeholder os retten til at slette fornavnet. Der er 9 forskellige typer at vælge mellem. Se de forskellige typer i billedgalleriet, og vælg din favorit herunder. Du skal også vælge skrifttype og farven på din sticker.
 • Postkasselabel som er god til brevsprækker

  Tilpas lille, men stadig letlæselig postkassesticker som passer perfekt til din brevsprække. Højden er maks 3 cm og længden er maks 24 cm.  
 • Postkasse sticker med pirat eller havfrue?

  Splitte mine bramsejl, til styrbord er der en havfrue, arrrrr!. Vis din indre pirat eller havfrue på din postkasse og giv naboerne et smil på læben, når de går forbi. Vælg herunder hvilken type postkassesticker du ønsker og hvilke navne der skal stå. Du kan også vælge farve og skrifttype. Se størrelser ved at scrolle ned i bunden.
 • Postkasse sticker med dyr

  Få familiens bedste ven, om det er hund, fugl eller fisk, med på postkassen, når du skal have en postkasse sticker. Disse dyr kan købes separat, så hvis du pludselig får en hund, så kan du få ham eller hende med på postkassen. Det er selvfølgelig hele familien, der skal være med :) Vælg herunder hvilken type postkasse sticker du ønsker, og hvilke navne der skal stå. Du kan også vælge farve og skrifttype. Se størrelser ved at scrolle ned til bunden af siden.  
 • Dinosaur postkasse sticker

  Giv din postkasse noget mere liv, med denne sjove postkasse sticker, hvor en dinosaur ( t-rex ) er igang med at spise en figur. Du kan være sikker på nogle smil, når naboerne går forbi din postkasse - for hvem elsker ikke en postkasse, der er lidt anderledes ? Vælg herunder hvilken type postkasse sticker du ønsker og hvilke navne der skal stå. Du kan også vælge farve og skrifttype. Se detaljer nederst på siden.  
 • Gør din postkasse mere personlig med en label

  Disse charmerende postkasse stickers, er en god måde at vise hvem der bor her - du kan endda få både din hund, fisk, fugl og kat med på postkassen. Vælg herunder hvor mange figurer du ønsker på din postkasse og hvilke navne der skal stå. Du kan også vælge farve og skrifttype. Se størrelser ved at scrolle ned i bunden.
 • Postkasse sticker familie

  Med en postkasse sticker har du muligheden for at vise lidt mere personlighed på præcis det sted, som altid er det mest dødkedelige sted. Vælg herunder hvor mange figurer du ønsker på din postkasse og hvilke navne der skal stå. Du kan også vælge farve og skrifttype. Se størrelser ved at scrolle ned i bunden.
 • Få plads til alle beboerne på denne postkasse sticker. Den indeholder husnummer, navn(e) og efternavn(e). De første 4 navne i denne postkasse sticker er med i prisen. Se størrelser ved at scrolle ned i bunden. OBS Kun ét navn pr. linje.
 • Få en flot postkasse med denne postkasse sticker. Den indeholder husnummer, navn(e) og efternavn(e). De første 4 fornavne i denne postkasse sticker er med i prisen. Se størrelser ved at scrolle ned i bunden.
 • Postkasselabel med efternavn og husnummer

  Det er ikke altid man ønsker figurer på sin postkasse, men dog stadigvæk vil have at navn og husnummer er flot og personligt. Højden på denne label er mellem 2-5 cm. Længden vil variere efter hvor langt dit efternavn er.

Titel

Go to Top