Persondatapolitik

Pretty labels amler og behandler personoplysninger ifølge gældende lov om behandling af personoplysninger.
Vi  prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Vi sælger, udlejer eller bort leaser ikke dine personlige oplysninger. Samtidig vil vi gerne give dig den bedst mulige oplevelse, når du bruger vores hjemmeside.

Denne side krypterer alle forbindelser igennem en SSL forbindelse.

Der indsamles følgende oplysninger:

●  Navn
●  Adresse
●  Leveringsadresse
●  Telefonnummer
●  E-mail
●  IP-adresse
●  Information om dit køb

Pretty labels indsamler og behandler dine persondata i:

●  WooCommerce / WordPress

Vi videregiver kun de oplysninger til vores samarbejdspartnere i det omfang, det er nødvendigt for at ekspedere din ordre.

For levering gælder det: PostNord
For betalingsystem gælder det: Yourpay

Ingen oplysninger om betalingen gemmes i vore systemer.

YourPay

Yourpay APS er dataansvarlig og betalingsgateway.
Oplysninger om kortnummer, udløbsdato, CVV-kode og transaktionsbeløb videregives til Yourpay, der forestår gennemførsel af betalingstransaktionen.
Kundeforholdet indebærer gennemførsel af transaktioner, som vi forestår for kunden og dermed påtager os den finansielle risiko, herunder særligt hvad angår chargeback-risiko.
Yderligere oplysninger plysninger kan inkludere IP-adresse, ordrenummer, navn og adresse samt betalingskortoplysninger.

Indsigelse mod de registreret oplysninger, kan i henhold til persondataloven rettes, hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante. Pretty Labels gemmer personoplysninger og relevante købsdata i 5 år i henhold til bogføringsloven.

Behandlingsgrundlag og formål

Kontaktoplysninger (indtastet af kunden) indhenter vi, for at kunne levere det produkt som du har købt hos os og fremsende ordrebekræftelse, leveringsoplysninger og faktura.

Oplysninger der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgående aftale.

Din IP-adresse registreres af sikkerhedsmæssige årsager når du foretager et køb. IP-adressen og evt. personlige oplysninger oplyses til politiet, hvis der er tale om falske betalinger, svindel og bedrageri med kreditkort.