🌼 Ordrer laves indenfor 7 dage 🌼
  • Priser fra 25 kr. Størrelse: 6x8 cm Gør vasketøjssortering til en leg - med vaskemærker til, at sætte på vasketøjskurven, så ved alle i huset, hvordan vasketøjet skal sortes. Tænk hvis man aldrig skulle sortere bunker af blandet vasketøj igen! Disse vaskelabels er lige til at sætte på en vasketøjskurv af plast, træ eller andet hårdt materiale. Størrelse: 6x8 cm. De kommer ligeledes i en større størrelse på et senere tidspunkt. Hvis du har brug for en anden størrelse, kontakt os endelig.
  • Priser fra 15 kr. Tøjvask er ikke alles favorit, men med vaskesymboler bliver sorteringen lidt nemmere. Væk er de store blandende bunker af tøj, så det bliver nemt og hurtigt at sætte en vask over. Dit hjem, dine regler :)
  • Priser fra 10 kr. Organisering af vasketøjet er nok det sted, hvor du vinder mest tid og glæde. Med disse vaskemærker kan du fortælle familien, hvordan deres vasketøj skal sorteres, så denne opgave bliver en del nemmere. Bemærk: Når du vælger skrifttype, så varierer længe og højde, da der er forskel på skrifttyperne. Nogle skrifttyper er højere end andre og andre er længere.

Titel

Go to Top