🌸 Vi bestræber os på, at lave din ordre indenfor 10 hverdage 🌸
  • For at holde styr på udløbsdatoen, bruger vi disse Mindst Holdbar Til klistermærker. Det er nemt at skrive en dato på klistermærket, og påføre det i bunden eller på bagsiden af flasken / bøtten / glasset. Der er 42 klistermærker på ét ark.
  • Olie- og eddikeflasker i 250 ml. Perfekt til dig der ønsker ensartethed i dit køkken. Flaskerne kommer med et sort låg med en hældetudindsats, samt label - husk at vælg din labeltekst. Flasker med labels skal vaskes forsigtigt i hånden, da labels ikke tåler opvaskemaskine. Vil du holde styr på holdbarheden af flaskens indhold? Så brug Mindst Holdbar Til klistermærker
  • Udsolgt
    Olie- og eddikeflasker i 500 ml. Perfekt til dig der ønsker ensartethed i dit køkken. Flaskerne kommer med et sort låg med en hældetudindsats, samt label - husk at vælg din labeltekst. Flasker med labels skal vaskes forsigtigt i hånden, da labels ikke tåler opvaskemaskine. Hvis du ønsker en anden tekst end dem fra listen, kan du notere det i feltet nederst (i så fald skal du vælge "Valgfri tekst" i labelnavnet). Vil du holde styr på holdbarheden af flaskens indhold? Så brug nogle Mindst Holdbar Til klistermærker.

Titel

Go to Top