• For at holde styr på udløbsdatoen, bruger vi disse Mindst Holdbar Til klistermærker. Det er nemt at skrive en dato på klistermærket, og påføre det i bunden eller på bagsiden af flasken / bøtten / glasset. Der er 42 klistermærker på ét ark.
  • Olie- og eddikeflasker i 250 ml. Perfekt til dig der ønsker ensartethed i dit køkken. Flaskerne kommer med et sort låg med en hældetudindsats, samt label - husk at vælg din labeltekst. Flasker med labels skal vaskes forsigtigt i hånden, da labels ikke tåler opvaskemaskine. Hvis du ønsker en anden tekst end dem fra listen, kan du notere det i feltet nederst (i så fald skal du ikke vælge en præsat tekst). Vil du holde styr på holdbarheden af flaskens indhold? Så brug Mindst Holdbar Til klistermærker
  • Olie- og eddikeflasker i 500 ml. Perfekt til dig der ønsker ensartethed i dit køkken. Flaskerne kommer med et sort låg med en hældetudindsats, samt label - husk at vælg din labeltekst. Flasker med labels skal vaskes forsigtigt i hånden, da labels ikke tåler opvaskemaskine. Hvis du ønsker en anden tekst end dem fra listen, kan du notere det i feltet nederst (i så fald skal du ikke vælge en præsat tekst). Vil du holde styr på holdbarheden af flaskens indhold? Så brug nogle Mindst Holdbar Til klistermærker.

Titel

Go to Top